Last minute Amerika

amerikaLast minute Amerika is het beloofde land waar iedereen graag nog eens naar toe wilt gaan. Met de spannende steden en wolkenkrabbers in combinatie met een woeste natuur is Amerika absoluut indrukwekkend. Het enige nadeel is de prijs van de oversteek over de grote oceaan. Zo betaal je al snel een hoop geld voor enkel een ticket. Daar komt dan vaak nog een hotel en andere verblijfskosten bovenop. Met een last minute Amerika wordt het ineens betaalbaar om de oversteek te maken. Een paar dagen van te voren kan je rechtstreeks een goedkope vlucht met hotel boeken na het beloofde land. Zelfs complete rondleizen zijn last minute te boeken, waardoor je een prachtige indruk krijgt van Amerika.

Last minute Amerika als citytrip naar New York

Een weekendje shoppen in New York? Het klinkt misschien als een jetset verhaal, maar met de ticketprijzen van tegenwoordig is een last minute New York ineens een stuk betaalbaarder. Voor een paar honderd euro vlieg je rechtstreeks naar het centrum van de wereldstad. Neem plaats in een comfortabel vliegtuig en land op JFK om daarna rechtstreeks Manhattan in te rijden. Vanuit Manhattan ontdek je New York zoals je het nog nooit gezien hebt. Bekende plekken uit films zoals fifth avenue, central park en the empire state building liggen voor je voeten. Met een last minute Amerika ontdek je het allemaal zelf met je eigen ogen.

Amerika en de prachtige natuurparken

De nationale parken in Amerika zijn stuk voor stuk bijzonder en totaal anders dan wat je in Europa tegenkomt. Een bezoek aan een nationaal park mag dan ook niet ontbreken tijdens een last minute reis naar Amerika. Online zijn er diverse aanbiedingen van last minute reizen waarbij je voordelig een rondreis kan maken langs alle natuurparken. Ontdek online de mooiste parken waar je een bezoekje aan kan brengen. Ontdek de Rocky Mountains, Bryce Canyon, Everglades, Yosemite of Death Valley. Het is slechts een voorbeeld van enkele natuurparken die je absoluut eens gezien moet hebben. Met een last minute zet je al snel voet aan Amerikaanse bodem. Je kan samen met een ranger de parken ontdekken of zelf een wandeling maken door de mooiste natuurgebieden van Amerika.

Last minute Amerika naar Las Vegas

Las Vegas de stad waar dromen uitkomen of misschien een gooi wordt gedaan naar het geluk. Las Vegas staat bekend om een gokstad, maar is vooral de stad van de entertainment. Hotels doen er werkelijk alles aan om toeristen naar hun casino te lokken. Dit doen ze met gratis entertainment en soms zelfs complete gratis musicals. Daarnaast beteken je als ster pas echt iets als je een eigen show in Las Vegas hebt. Het hele jaar door treden grote sterren hier op en soms hebben zelfs een vaste standplaats zoals Celine Dion. Met een last minute kan je vertrekken naar de gokstad en je vooral laten vermaken door de entertainment om je heen. Met een last minute Las Vegas sta je al snel midden in de woestijn.

Last minute Amerika boeken

Het maakt niet uit of je met een last minute naar Florida wilt of naar een nationaal park. Het hele jaar door vindt je diverse pakketreizen of losse reizen last minute naar Amerika. Een last minute Amerika ligt nu echt binnen handbereik. Vertrek vandaag nog naar de gouden steden van het land en ontdek een compleet nieuwe wereld. Je zal merken dat als je het reisvirus eenmaal te pakken hebt je vaker terug wilt gaan. Gelukkig zijn er het hele jaar door last minutes te vinden naar Amerika. Steden als New York doen het bijvoorbeeld het hele jaar door goed. Ontdek dus vandaag nog Amerika!

Last minute weer Amerika
32°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 63%
Windkracht: 4m/s Z
Max 32 • Min 31
30°
Do
30°
Vr
29°
Za
32°
Zo
Weer in OpenWeatherMap