Last minute Canarische Eilanden

canarische eilandenLast minute Canarische eilanden betekend een vakantie vol zee, strand en zon. Een echte zonvakantie kan hier het hele jaar door. Officieel zijn de eilanden Spaans, maar ze liggen eigenlijk voor de kust van Afrika. De eilanden liggen rechtstreeks op de evenaar, waardoor het hele jaar door de tempraturen constant zijn. Gemiddeld is het 26 graden op de Canarische eilanden zelfs in de wintermaanden. Een last minute Canarische eilanden kan dus werkelijk het hele jaar door. Last minutes zijn er door het grote aanbod in hotels zelfs in het hoogseizoen te vinden. Hotels willen graag voor 100% bezet zijn en vullen eventuele lege kamers op met last minutes. Zo kan je extra voordelig een reisje maken naar de Canarische eilanden zelfs in het hoogseizoen.

Last minute Canarische eilanden naar Tenerife

Het groenste eiland van allemaal is Tenerife. In het noorden van het eiland valt regelmatig regen terwijl er in het zuiden vooral droogte en zon heerst. In het zuiden zijn dan ook alle luxe resorts gebouwd, maar met een huurauto bereikt met u gemak het groene zuiden. Last minute Canarische eilanden is een unieke ervaring als u een luxe all inclusive resort boekt in Tenerife. Geniet aan het zwembad het hele jaar door van zon, zee en strand, maar bovenal een gratis cocktail in de hand. De hele dag door kan u gratis hapjes en drankjes eten. Lokale alcohol is ook geheel gratis en hierbij kan u zelfs denken aan de lokale wijn van Tenerife. Tenerife staat bekend om de unieke witte wijnen waar u heerlijk van kan gaan genieten aan het zwembad.

Last minute Canarische eilanden naar Lanzarote

Het vulkanische eiland Lanzarote heeft nog veel bezienswaardigheden waar de vulkaan duidelijk zichtbaar is. De vulkaan is nog altijd actief en zichtbaar voor iedereen die het wil zien. Met een last minute Canarische eiland breng je een bezoek aan dit bijzondere eiland. Een eiland waar zelfs Lord of the Rings werd opgenomen voor het land van Mordor. Naast maanlandschappen kan je op Lanzarote natuurlijk genieten van zon, zee en strand. Luxe resorts staan langs het strand waar je het hele jaar door kan genieten van warmte tempraturen. Geniet van het weer, maar bovenal van aangenaam warme tempraturen. Een reis naar Lanzarote is perfect voor het hele gezin. In de luxe resorts is vaak entertainment voor de kinderen en er zijn diverse attractieparken en waterparken op het eiland aanwezig. Boek vandaag nog een last minute naar de Canarische eilanden om het zelf te ervaren.

Last minute Canarische eilanden naar Gran Canaria

Last minute Canarische eilanden naar Gran Canaria brengt je naar een locatie met veel toerisme. Massatoerisme is een steekwoord dat past bij dit eiland. Ondanks dat massatoerisme past bij het eiland is er genoeg te zien en te beleven. Vanuit je eigen luxe resort vergeet je even dat er massatoerisme is. Vooral tijdens het winterseizoen kan je heerlijk rustig genieten van het strand in combinatie met een cocktail in de hand. De meeste resorts zijn voorzien van all inclusive. Je kan zo de hele dag door genieten van onbeperkt eten, drinken en alles wat je maar durft te wensen. Zo is een last minute naar de Canarische eilanden helemaal niet zo’n gek idee. Mocht op pad willen gaan dan is dit ook geen enkel probleem. Met de auto sta je in een handomdraai aan de andere kant van het eiland om het toerisme ver achter je te laten. Bezoek diverse natuurreservaten en unieke dorpjes die je eigenlijk alleen op Gran Canaria tegenkomt. Boek vandaag nog een last minute en geniet van zon, zee en strand.

Last minute weer Canarische Eilanden
16°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 73%
Windkracht: 8m/s N
Max 17 • Min 16
23°
Za
24°
Zo
23°
Ma
22°
Di
Weer in OpenWeatherMap