Last minute New York

new yorkEen last minute New York klinkt als een droom die uitkomt. Op maandag besluit je ineens dat je deze week nog naar New York wilt gaan. Het leuke van deze last minute beslissingen is dat het spontaan is, maar vooral dat je veel geld bespaart. Een last minute New York is vaak honderden euro’s goedkoper dan een reis normaal kost. Naast de vaste lage prijs verblijf je vaak in de meest luxe hotels in Manhattan. Het enige nadeel is dat je soms al binnen een paar dagen vertrekt naar de beoogde wereldstad. Maar dankzij de lage prijs hou je meer geld over om te shoppen. Want New York is naast alle bezienswaardigheden toch echt een winkelstad voor jong en oud.

Winkelen in een wereldstad met een last minute New York

Altijd al eens willen winkelen in een grote wereldstad? Geen enkele winkel is te vergelijken met een stad als New York. Er is echt niemand die niet met tasjes thuiskomt na een dagje in New York. Last minute New York is werkelijk geweldig voor iedere winkelliefhebbers. Naast de hoeveelheid winkels in de stad is iedere winkel net zo groot als het grootste warenhuis in Nederland. Complete warenhuizen van slechts enkele merken verschijnen voor je voeten op fifth avenue. Naast onbetaalbare merken zijn er ook betaalbare merken. Merken waar je in Nederland € 80 voor betaalt betaal je in Amerika $ 40 voor. Puur omdat het uit Amerika komt en dankzij de lage dollarprijs betaal je bijna de helft in euro’s. Naast fifth avenue kan je geweldig winkelen in Macy’s of Bloomingdales. Macy’s is absoluut één van de leukste warenhuizen die je ooit gezien hebt en qua prijs nog enigszins betaalbaar. We durven te wedden dat jij na een vakantie New York met tasjes vol naar buiten komt zetten.

New York bezienswaardigheden

last minute new yorkAlleen al qua bezienswaardigheden kan je weken doorbrengen in de stad New York. Helaas heb je misschien beperkt de tijd en dien je een vakantie in New York zo slim mogelijk in te delen. De meeste bezienswaardigheden liggen in Manhattan en dus dicht bij elkaar in de buurt. Met een metropasje kom je werkelijk overal en kan je onbeperkt door de stad reizen. Vergeet deze dus niet aan te schaffen als je een bezoekje brengt aan New York. New York zelf staat vol met bezienswaardigheden zoals de Empire State Building, Central Park, Metz Stadion, WTC site, Vrijheidsbeeld en Time Square. Je komt ogen en tijd tekort bij het bezichtigen van deze wereldstad. Het is een leuke tip om even naar de tip van de Empire State building te gaan en daar te genieten van het mooiste uitzicht van de wereld.

Last minute New York boeken

Een last minute New York boeken op NewYorkers.nl heb je natuurlijk zo gedaan. Maar boek ook meteen online tickets voor een aantal bezienswaardigheden. Je voorkomt zo wachttijden en je kan direct de mooiste plekjes bezoeken. Mocht je echt veel gaan bekijken waaronder musea dan kan een New York pas een idee zijn. Je betaalt hier een vast bedrag voor en hiermee krijg je korting of gratis toegang tot diverse bezienswaardigheden. De pas is online te bestellen en in New York zelf op te halen. Zo is jouw last minute New York perfect geregeld. Je kan zo genieten van de mooiste plekjes in één van de prachtigste steden van Amerika. Bezoek ook zeker eens de uitgaanswereld, maar pas hierop wel je kleding aan. In de meest luxe clubs kom je als geen New Yorker waarschijnlijk niet binnen. Maar bij de andere clubs wordt vaak ook een kledingvoorschrift gevraagd. Hou hier rekening mee als je vandaag nog je spullen gaat pakken voor een last minute New York.

Last minute weer New York
23°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 67%
Windkracht: 6m/s ZZW
Max 23 • Min 23
29°
Vr
26°
Za
27°
Zo
22°
Ma
Weer in OpenWeatherMap