Last minute Rhodos

last minute RhodosLast minute Rhodos betekend niet alleen een bezoekje aan de Griekse zon, maar ook een bezoek aan een eiland met een rijk verleden. Dit is zichtbaar in de steden die behoren tot één van de mooiste in het Middellandse zeegebied. In het zuiden van het eiland verdwijnen de grote steden en vindt je vooral rust en natuur. Een last minute Rhodos kan zowel midden in de drukte of juist in de serene rust. Afhankelijk van wat je zelf graag wilt zien van het eiland. We raden in ieder geval iedereen aan eens een auto te huren om dit prachtige eiland met eigen auto te ontdekken. Bij sommige last minutes krijg je zelfs een huurauto cadeau. Zo heb je alle tijd om naast een cocktail op het strand het complete eiland te ontdekken. Rhodos is uitermate geschikt voor iedere vakantieganger. Van een feest vakantie tot een ontdekkingsreis in Griekenland alles behoort tot de mogelijkheden.

Ga terug naar de Middeleeuwen met een last minute Rhodos

Een last minute naar Rhodos brengt je rechtstreeks terug naar de Middeleeuwen. In de gelijknamige hoofdstad Rhodos Stad bezoek je één van de mooiste Middeleeuwse steden van Europa. Ruim vier kilometer van de oude stadsmuur is nog steeds intact en zichtbaar. De stadsmuur beschermd het oude stadscentrum tegen de nieuwbouw rond de stadsmuur. Breng in de oude stad een bezoek aan de ridderstraten en het paleis van de grootmeester. Door de smalle straatjes voorzien van winkeltjes heeft Rhodos stad een romantische sfeer voor een middagje winkelen. Maak eventueel ook een wandeling over de stadsmuren om een goede indruk te krijgen van de stad. In het nieuwe deel is vooral veel te vinden voor toeristen. Van barstreet tot excursieboten het is er werkelijk allemaal te vinden tijdens een vakantie naar Rhodos.

De mooiste stranden tijdens een last minute Rhodos

Opzoek naar de ultieme zon, zee en strand vakantie? De mooiste stranden van Rhodos vindt j e in Faliraki. De lange zandstranden zijn perfect voor een dagje naar het strand. Naast zonnebaden zijn er diverse watersporten te beleven en kan je leren duiken of snorkelen. Mocht je in een hotel aan dit strand verblijven dan bof je absoluut. Faliraki zelf heeft namelijk een gezellig centrum met een indrukwekkend nachtleven. Zowel overdag als in de nacht is er van alles te beleven. In de lokale restaurants van de stad kan je authentieke Griekse gerechten proeven en de sfeer van Rhodos ontdekken. Sluit een dagje in de stad af in één van de tavernes in de haven van de stad. Je weet zo zeker dat je een Rhodos als een local hebt doorgebracht.

Last minute Rhodos naar Lindos

Lindos is een dorpje dat je zou tegenkomen in de meeste vakantiegidsen als voorkantfoto. Het dorpje ligt absoluut prachtig tussen de baai en de Akropolis van Lindos. Dit is overigens de oudste Akropolis van Griekenland. Als je besluit vanuit Lindos de Akropolis te bezoeken dan kan je met een ezel omhoog klimmen. Onderweg wordt je ingepakt door de wonderlijke natuur en natuurlijk het prachtige uitzicht. Eventueel is het leuk om onder begeleiding van een gids de Akropolis te beklimmen om zo nog meer over Rhodos te weten te komen. Met een last minute naar Rhodos is het mogelijk om in de buurt van Lindos te verblijven. De stad is vooral in trek bij dagjes toeristen, maar is zeker geschikt om je complete vakantie te verblijven. In de baai kan je zwemmen in helder water of genieten van een terrasje langs het water. Breng ook eens een bezoek aan de authentieke winkeltjes tijdens een last minute naar Rhodos in de stad Lindos.

Last minute weer Rhodos
15°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 79%
Windkracht: 5m/s ZW
Max 16 • Min 15
17°
Zo
18°
Ma
17°
Di
14°
Wo
Weer in OpenWeatherMap