Last minute Kroatië

kroatieEen last minute Kroatië is een voordelige vakantie naar de zon. Kroatië ligt qua budget wat lager dan de landen die je gewend bent. Je kan dus flink wat geld besparen door een zomervakantie naar Kroatië te boeken. Vooral als je een vakantie boekt tijdens een scherpe last minute actie. De stranden zijn het hele jaar door heerlijk toegankelijk en je kan hier al snel genieten van zon, zee en strand. Naast de zon kan je natuurlijk genieten van de prachtige omgeving. Kroatië behoort absoluut tot één van de mooiste landen in de Balkan en het is hier echt genieten geblazen. Als je een last minute Kroatië boekt dan vertrek je vaak binnen twee weken naar dit prachtige land. Dit kan natuurlijk voor een lange zonvakantie, maar je kan natuurlijk ook een ciytrip naar Zagreb maken.

Last minute Kroatië in Porec

Porec behoort tot één van de populairste vakantiebestemmingen voor een last minute Kroatië. De westkust is heerlijk genieten voor een betaalbare zonvakantie in Kroatië. Aan het strand kan je lekker ontspannen terwijl je tegelijkertijd culturele activiteiten kan ondernemen. In de omgeving van de beroemde badplaats in Istrië vindt je oude Romeinse huizen. Ze zijn nog voor een groot deel intact zodat je een idee krijgt hoe de Romeinen vroeger in Kroatië leefde. Je bezoekje aan de badplaats maak je compleet door de 15e eeuwse stadstorens te bezoeken. Mocht je de kans krijgen om een last minute Kroatië te boeken in Porec dan raden we je aan om in een restaurant Muckalica te gaan eten. Dit is een stoofpotje met kip en groenten en smaakt absoluut fantastisch.

Last minute Kroatië in Rovinj

Eén van de meest sfeervolle plaatsjes in het gastvrije Kroatië is Rovinj. De nauwe straatjes in dit stadje geven absoluut een bepaalde sfeer mee aan je vakantie. In combinatie met de prachtige stranden is het hier heerlijk genieten. Zo kan je zwemmen in de Adriatische zee of winkelen in de smalle straten van de stad zelf. In de avond kan je in Rovinj vooral genieten van terrasjes pakken. De drankjes zijn hier altijd lekker verfrissend en je kan zo echt even genieten van je zomervakantie tijdens een last minute Rovinj. Combineer dit met een luxe resort en je zit absoluut goed tijdens je vakantie in de Kroatische zon. Rovinj kan je natuurlijk per vliegtuig bereiken, maar het is ook goed mogelijk om hier met de auto naartoe te rijden.

Last minute Kroatië naar Zagreb

Zagreb is de prachtige hoofdstad van Kroatië en in combinatie met een vlucht kan je een heerlijke last minute Kroatië boeken. De hoofdstad is perfect om samen met een vriend of vriendin te ontdekken. Als je een last minute Kroatië boekt dan kan je vaak al dezelfde week op pad. Je boekt soms op donderdag al een weekend weg waarbij je direct na je werk op het vliegtuig naar Zagreb stapt. Ideaal als je deze stad graag zo snel mogelijk wil ontdekken. Als je een wandeling maakt door de stad dan kan je een bezoekje brengen aan het Zagreb kathedraal. Dit prachtige kathedraal is absoluut de blikvanger van de oude stad dankzij de neogotische stijl. Ben je niet zo van de oude gebouwen? Dan kan je ook prima winkelen in de hoofdstad. In de winkelstraten van de stad vindt je vooral heel veel winkels, maar ook drukte. Het lijkt soms wel of heel Kroatië tegelijk gaat winkelen. Hierdoor is het aanbod in winkels groot en kan je echt genieten van diversiteit in de oude hoofdstad. Wil je toch nog iets meer zien van de hoofdstad tijdens een last minute Kroatië? Ga dan met de kabelbaan van llica omhoog en geniet van het uitzicht over de stad. Dit alles is mogelijk in één weekend met een last minute Kroatië.

Kroatië vandaag
25°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 49%
Windkracht: 2m/s N
Max 25 • Min 24
35°
Do
37°
Vr
27°
Za
34°
Zo
Weer in OpenWeatherMap