Last minute Lissabon

lissabonLast minute Lissabon laat je betoveren door de prachtige hoofdstad van Portugal. De stad zit vol romantiek met de smalle straatjes en de tram die hier doorheen rijdt. Sommige Portugezen hangen de bloemen buiten de ramen, waardoor de sfeer in de stad nog specialer wordt. Een last minute Lissabon is heerlijk als citytrip voor een lang weekend weg of als vakantie in Portugal. Dankzij een last minute zet je voordelig voet aan Portugese bodem en kan je genieten van de zon in combinatie met een prachtig uitzicht en dat allemaal tijdens het weekend. Ga er even heerlijk tussenuit en ontdek het Portugese nachtleven tijdens een prachtig weekend weg.

Bijzondere bezienswaardigheden tijdens een last minute Lissabon

Een last minute Lissabon brengt je direct naar één van de mooiste bezienswaardigheden in Europa. Bij aankomst in de stad maak je direct kennis met Cristo Rei. Komt het beeld je een beetje bekend voor? Het is een replica van het beroemde Jezus beeld in Brazilië. Met het uitzicht op de Taag is het absoluut een mooi plaatje bij aankomst in Lissabon. Een ander leuk feitje is de Golden Gate Bridge van Lissabon. De brug over de Taag lijkt extreem veel op het origineel. De reden hiervan? De brug is door dezelfde architect gebouwd als de Golden Gate Bridge. Het is dus eigenlijk een broertje van de beroemde brug in San Francisco. De brug ligt naast het prachtige standbeeld, waardoor je prachitge foto’s kan schieten van het uitzicht. Een andere aanrader is Parque das Nacoes, oorspronkelijk een woonwijk met op de achtergrond de Taag. In deze wijk vindt je vooral veel hotels, maar ook diverse attracties zoals Oceanarium. Het grootste overdekte aquarium ter wereld. Winkelliefhebbers kunnen dit combineren met een bezoek aan Torre Vasco da Gamma. Een modern winkelcentrum vernoemd naar de ontdekkingsreiziger Vasco da Gamma.

Betoverd tijdens een last minute Lissabon

Je wordt direct betoverd tijdens een last minute Lissabon. Vooral als je een avond gaat genieten van de Fado in Lissabon. Neem plaats op een authentiek terrasje met plastic tafeltjes en luister naar de prachtige zangeressen die de Fado zingen. Misschien is het heel erg toeristisch, maar het is wel het authentieke betoverende Lissabon. Bezoek vooral eens de wijk Alfama. Dit is de wijk waar de Fado zijn oorsprong heeft en waar je de zangeressen kan vinden die eeuwen geleden al begonnen zijn met het zingen van de Fado. Met een ouderwetse tram bereik je de oude stadswijk op een unieke manier. Lijn 28 schommelt langzaam door de straten en een ritje met deze tram is absoluut een bezienswaardigheid opzicht. Een dag vol hoogtepunten ontdek je tijdens een ritje door de wijk Alfama.

Last minute Lissabon boeken

Een last minute Lissabon boeken kan als een impuls of als vakantie. Stel je voor je hebt nu echt behoefte aan de zon, maar geen vrije dag. Met een vakantie naar Lissabon vertrek je vrijdagavond uit je werk naar het vliegveld. Vanaf het vliegveld vlieg je rechtstreeks naar de hoofdstad van Portugal om daar te genieten van een heerlijk weekend weg. Op zondagavond vlieg je weer terug naar huis om op maandag weer fris aan het werk te beginnen. Het is een last minute om niet te vergeten en je hoeft er geen vrije dag voor op te nemen. Het leuke van een last minute Lissabon is dat je op donderdag nog kan besluiten om er even tussenuit te gaan. Geniet eens optimaal van je vrije weekend en pak gewoon het vliegtuig naar één van de meest romantische vakantiebestemmingen in Portugal. Voor je het weet neem je een cocktail op één van de romantische terrassen in Alfama.

Last minute weer Lissabon
18°
half bewolkt
Luchtvochtigheid: 80%
Windkracht: 13m/s NW
Max 18 • Min 18
21°
Di
21°
Wo
21°
Do
24°
Vr
Weer in OpenWeatherMap