Last minute Frankrijk

frankrijkLast minute Frankrijk betekend genieten van een bijzonder land. Iedere provincie is weer anders en even betoverend. Zo kan je op het ene moment genieten van de zon aan de cote d’ azur en kan je op wintersport in de Alpen. Of misschien toch genieten van wijn in de Bordeaux? Met een vakantie in Frankrijk kan je een bezoek brengen aan alle bijzonder provincies in Frankrijk. Iedere provincie is weer anders en telkens weer speciaal. Zo is er geen enkele plek hetzelfde en kan je grote wereldsteden als Parijs, Marseille, Nice, Cannes en Lyon bezoeken tijdens een rondrit door Frankrijk. Het fijne van een reis naar Frankrijk is dat alles binnen bereik ligt. Je kan dus gerust even een last minute boeken en hier zelf naartoe rijden. Zo bespaar je veel geld en ben je minder geld kwijt voor een reis. Met vliegtickets erbij ben je al snel duurder uit. Uiteraard kan je ook een last minute Frankrijk boeken naar het zuiden met een vliegtickets. Als je last minute een boeking plaatst dan is de kans groot dat je direct naar het zuiden vliegt voor een vakantie in Frankrijk. Dit allemaal tegen een extra scherpe prijs zoals je met een last minute gewend bent.

Last minute Frankrijk naar de zon

In het zuiden kan je langs de Middellandse zee genieten van zon, zee en strand. De cote d’ azure is al jaren bij de jetset een populaire vakantiebestemming. Plaatsen als Cannes, Nice en Saint Tropez staan op je te wachten tijdens een heerlijke strandvakantie. Naast een strandvakantie kan je genieten van de prachtige natuur om je heen. Aan de boulevard geniet je van het uitzicht op zee en de prachtige baaien. De cote d’ azure is heerlijk om te genieten vooral met de tempraturen van gemiddeld dertig graden. Tegen de strook langs de kust ligt de Provence. Vooral bij Nederlanders is de provincie enorm populair vanwege de zon en de betaalbare vijfsterren campings. Natuurlijk kan je ook een last minute Frankrijk boeken naar een hotel met zwembad. In de Provence kan je net als in de Cote d’ azure heerlijk genieten van de zon. In zo’n 12 uur rijden kan je al genieten van een zonvakantie of je kan vliegen naar Nice en je strandvakantie beginnen in de cote d’ azure.

Last minute Frankrijk naar Parijs

Parijs is de stad van de liefde, maar ook perfect voor een romantisch weekend weg. Stap vanuit je werk in de auto en rij binnen vijf uur de binnenstad in. In de avonduren kan je nog genieten van de lichtjesstad met een wijntje op één van de vele terrasjes. De volgende dag kan je de stad langs de Seine ontdekken met de Eiffeltoren en de Notre Dame. Ga je een lang weekend naar Parijs? Boek een last minute Parijs in combinatie met tickets voor Disneyland Parijs. Online zijn de tickets goedkoper dan een arrangement en met de trein sta je vanaf Parijs rechtstreeks in de betoverende wereld van Disney.

Last minute Frankrijk naar Normandië

Last minute Frankrijk naar Normandië betekend een bezoek brengen aan een historische plek. De veldslagen tijdens de tweede wereldoorlog werden vooral op de stranden van Normandië uitgevochten. Breng een bezoek aan de D-day stranden en beleef de veldslag opnieuw tijdens een vakantie in Frankrijk. Naast een stukje historie vindt je hier ook gezellige stranden en steden waar je kan genieten van het authentieke Franse gevoel. Beleef Frankrijk eens van een andere kant met een bezoek aan Normandië. De prachtige kustlijn zal je absoluut betoveren tijdens een last minute Frankrijk.