Last minute Curaçao

curacaoEen last minute Curaçao wordt in Nederland steeds populairder. Het is natuurlijk het gedroomde vakantie-eiland, maar helaas hangt hier altijd weer dat nare prijskaartje aan. Dankzij een last minute Curaçao wordt het ineens betaalbaar om het eiland te bezoeken. Je kan nu rechtstreeks naar het eiland vliegen tegen absurd lage prijzen. Voor je het weet zit je in de zon met een kokosnoot in je hand. Dit is het gevoel dat je krijgt bij dit prachtige eiland aan de Nederlandse Antillen. Het hele jaar door is dit de perfecte zonvakantie vooral dankzij de gunstige weersomstandigheden. Zo kan je zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden genieten van zon, zee en strand. Natuurlijk is er op het eiland massatoerisme, maar er zijn ook plekjes en baaien waar je werkelijk niemand tegenkomt. Laat je verassen door de wonderen op het eiland of ga een zwemmen met dolfijnen. Want alleen dit kan allemaal tijdens een last minute Curaçao. Voor je het weet vertrek je al binnen twee weken naar het eiland van de zon.

Bezienswaardigheden tijdens een last minute Curaçao

Een last minute Curaçao boek je direct online, maar wat ga je daarna doen? Je vertrekt misschien al over een paar dagen naar het vakantie-eiland, maar wat kan je er precies doen? Het is een aanrader om naast je last minute direct een auto te huren. Met een auto kan je het complete eiland ontdekken en alle bezienswaardigheden die erbij horen. De grootste bezienswaardigheid op het eiland is natuurlijk Willemsstad. Deze historische stad is het centrum van het eiland en hier vindt je dan ook de meeste winkels. Geniet hier van de vrolijk gekleurde huizen of maak kennis met de diverse winkeltjes. Het centrum van de stad is een bezienswaardigheid opzicht en wordt dan ook het vaakst gefotografeerd van alle steden. Een grappige bezienswaardigheid in Curaçao zijn de struisvogels. Heb je ooit weleens op een struisvogel gezeten? Op het struisvogelfarm is het mogelijk ze aaien, te voeren en uiteindelijk zelfs te bereiden. Uniek op Curaçao zijn ook zeker weten de druipsteengrotten. De Hato Grotten zijn spectaculair om te zien in combinatie met waterpartijen en prachtige muurschilderingen.

Zonvakantie last minute Curaçao

Het hele jaar door zijn de tempraturen heerlijk constant en kan je genieten van een echte zonvakantie op Curaçao. Officieel is er wel een orkaanseizoen op de Nederlandse Antillen, maar de meeste orkanen waaien over. Hierdoor kan er alleen wat meer bewolking en wind staan dan normaal. Curaçao zelf heeft dus vaak geen last van de orkanen. Zo kan je een last minute Curaçao boeken in de winter en heerlijk op het strand liggen. Je komt zo helemaal bruin terug na een vakantie in de winterzon. Ondanks dit heerlijke idee betaal je er extra scherpe prijzen voor. Nederlandse vliegmaatschappijen vliegen steeds vaker naar Curaçao en dit betekend voor jouw een extra voordelige last minute. Zo kan je het hele jaar door een zonvakantie boeken naar Curaçao.

Last minute Curaçao boeken

Zie je het even niet meer zitten en wil je echt deze week nog naar de zon? Een last minute Curaçao regel je al binnen een week en soms twee weken. Kijk snel even welke deal voor jouw het voordeligste is en voor je het weet vlieg je rechtstreeks door naar Willemsstad. Kijk uit dat je niet net als duizenden andere Nederlanders verliefd wordt op dit eiland met haar parelmoer witte stranden en uiteraard haar gastvrije inwoners.

Last minute weer Curacao
28°
zeer lichte bewolking
Luchtvochtigheid: 89%
Windkracht: 7m/s O
Max 28 • Min 28
28°
Vr
28°
Za
28°
Zo
28°
Ma
Weer in OpenWeatherMap