Last minute Aruba

ArubaDe tropische palmstranden spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Maar dat een vakantie naar Aruba zo voordelig is dan heeft bijna niemand verwacht. Dankzij een voordelige last minute Aruba, wordt het voor iedereen mogelijk om aan de tropische stranden van Aruba te liggen. Geniet van de wuivende palmen en de prachtige resorts zoals alleen Aruba dit heeft. Naast een prachtige vakantie zijn er ook genoeg stellen die een last minute Aruba boeken om te trouwen op een bijzondere bestemming. Een bruiloft kan intiem met alleen je familie en dankzij een goedkope last minute krijg je iedereen voordelig op de bruiloft. Natuurlijk kan je een last minute Aruba ook boeken als je gewoon nu direct naar de zon wil gaan. Het hele jaar door schijnt de zon hier hoog aan de hemel en kan je genieten van zon, zee en strand. Zelfs tijdens de kerstvakantie kan je een vakantie naar Aruba naar de zon boeken.

Last minute Aruba als duikvakantie

Watersport is op het tropische eiland Aruba absoluut één van de nummer 1 sporten op het eiland. Toeristen komen hier dan ook graag naartoe om te genieten van de watersport. De azuurblauwe zee is uitermate geschikt voor werkelijk iedere sport die je maar kan bedenken. Onder de toeristen is het vooral populair om eens te gaan duiken in de Caribische Zee. De onderwater wereld is betoverend mooi en daarnaast is het ook nog eens mogelijk om het grootste scheepswrak van de Caribbean op te duiken. Naast het Duitse Antilla scheepswrak liggen er rond het eiland nog zes scheepswrakken die je kan opduiken. Een last minute Aruba kan je dus eenvoudig omtoveren tot een ultieme duikvakantie. Naast duiken zijn er natuurlijk nog diverse andere watersporten die je kan beleven. Van kitesurfen, zeilen tot diepzeevissen het is allemaal mogelijk als je een last minute Aruba boekt.

Bezienswaardigheden Aruba

Een last minute Aruba is vooral om te genieten van de rust, zon, zee en het strand. De meeste toeristen verblijven in een luxe all inclusive resort waar ze de hele dag aan het strand genieten. Natuurlijk heeft Aruba nog meer te beiden dan alleen zon, zee en strand. Toch is het echt een eiland om te ontspannen. Een aantal bezienswaardigheden zou je wel een keer gezien moeten hebben als je een bezoek brengt aan Aruba. Eén van de dingen die je gezien moet hebben is de butterfly farm. Tijdens je eerste bezoek aan de vlindertuin krijg je een pasje. Met dit pasje kan je iedere dag gratis terug komen om een bezoekje te brengen. Als je de eerste keer gaat dan krijg je een rondleiding langs de duizenden vlinders die hier rond fladderen. Als je een beetje suikerwater op je vinger doet dan komen ze zelfs bij je snoepen. Een unieke ervaring tijdens een last minute Aruba. Een andere bezienswaardigheid is natuurlijk Oranjestad in Aruba. Het is de belangrijkste stad van het eiland en hier meren dan ook de cruiseschepen aan om te genieten van een dagje Aruba. Je kan hier heerlijk een dagje winkelen of rondslenteren door de stad met fel gekleurde huisjes. Naast betaalbare winkeltjes zijn hier ook dure modemerken als Cartier en Louis Vuitton gevestigd.

Lekker ontspannen aan het strand in Aruba

Tijdens een last minute zal je voornamelijk lekker gaan ontspannen. Alle luxe resorts zijn voorzien van een zwembad, maar sommige zijn ook gelegen aan het strand. Het voordeel van aan het zwembad liggen is dat je hier vaak onbeperkt kan genieten van een cocktail. Neem gerust een slok en geniet van de heerlijke smaak van cocktails tijdens een last minute Aruba. Dit is pas echt genieten na een lange werkweek.

Last minute weer Aruba
27°
zeer lichte bewolking
Luchtvochtigheid: 78%
Windkracht: 10m/s O
Max 27 • Min 26
27°
Za
27°
Zo
27°
Ma
27°
Di
Weer in OpenWeatherMap