Last minute Bonaire

bonaireEen last minute Bonaire maakt deel uit van de Nederlandse Antillen. Op Bonaire kan je genieten van een heerlijke strandvakantie en gewoon even lekker een weekje niets doen. Als je een last minute Bonaire boekt dan vertrek je vaak binnen een week naar dit tropische eiland. De meeste verblijven tussen de 8 en 10 dagen. Dit is een weekje vol zon, zee en strand. Wil je ook last minute Bonaire boeken? Buiten het hoogseizoen betaal je bijna niets voor een last minute vakantie naar de zon. Zie je het weer in december bijvoorbeeld even helemaal niet meer zitten? Je kan direct een last minute Bonaire boeken en deze week nog in de zon liggen. Dankzij het aangename klimaat is het zelfs in december nog 29 graden en prachtig weer. Je kan zo echt genieten van je vakantie. Vooral als je de zon graag nog eens wil zien tijdens de wintermaanden. Uiteraard verblijf je in een luxe all inclusive resort en kan je genieten van alle luxe in Bonaire.

Bezienswaardigheden Bonaire

Het formaat van het eiland Bonaire is vergelijkbaar met Ameland en Vlieland, maar ondanks de omvang is er genoeg te zien op dit tropische eiland. Alles is op relatief korte afstand te bereiken, waardoor je met het huren van een auto al snel meerdere bezienswaardigheden gezien hebt. Alleen al de natuur is prachtig om doorheen te rijden tijdens een trip door Bonaire. Door de pracht en praal op het eiland hoef je jezelf geen seconde te vervelen. Als je een liefhebber bent van duiken dan kan je een bezoek brengen aan het Bonaire Marine Park. Dit is het oudste duikpark ter wereld met 86 plekken waar je mag duiken. De plekken liggen tot op ongeveer 60 meter rond het eiland. Ben je geen duikliefhebber? Geen probleem want tijdens een last minute Bonaire is er nog genoeg te zien. Als je altijd al eens Flamingo’s in het wild hebt willen zien dan kan je naar het Goto meer gaan. Er is een speciale uitzichtplaats waar je alle flamingo’s in het wild kan zien. Het meer zelf is overigens ook zonder de flamingo’s adembenemend mooi. Een andere aanrader om te bezoeken zijn de zout pannen. Voor de inwoners van het eiland is na toerisme de zoutbergen één van de belangrijkste inkomsten. Vanaf de verte kan je de zout pannen al zien herrijzen. Tijdens de 17e eeuw heerste er slavernij op de Bonaire. Slaven werden ingezet om zout te winnen voor o.a. het VOC. Uit de tijd van de slavernij staan nog de slavenhutjes waar ze na hun arbeid de nacht doorbrachten. Het is een zwarte bladzijden uit de geschiedenis van Bonaire, maar wel de moeite waard om met eigen ogen te zien.

Last minute Bonaire voor zon, zee en strand

Wie naar Bonaire gaat kiest vooral voor zon, zee en strand. Het eiland is prachtig met haar natuur, maar je moet natuurlijk wel gebruik maken van de prachtige luxe resorts. De resorts bieden je alle luxe waar je ooit van hebt durven dromen en dit allemaal aan het strand van Bonaire. Tijdens een vakantie op Bonaire kan je het hele jaar door genieten van de zon en natuurlijk het strand. Met tempraturen van gemiddeld 30 graden is het absoluut genieten geblazen. Vooral als je tijdens een koele wintermaand een smsje naar Nederland kan sturen dat je heerlijk op het strand ligt met een cocktail in de hand. Met een last minute Bonaire is dit haalbaar dankzij de extra lage prijzen voor een retourtje naar het vakantie-eiland. Voor je het weet lig je zelf aan het strand en geniet je van één van de mooiste eilanden op de Antillen.

Last minute weer Bonaire
29°
half bewolkt
Luchtvochtigheid: 74%
Windkracht: 7m/s O
Max 29 • Min 27
29°
Di
28°
Wo
27°
Do
27°
Vr
Weer in OpenWeatherMap