Last minute Kos

last minute KosOpzoek naar een veelzijdige zon, zee en strandvakantie? Een last minute Kos is absoluut een aanrader als je opzoek bent naar de ideale strandvakantie. Geniet op het Griekse eiland van luxe hotels of all inclusive resorts. Combineer dit eventueel met de prachtige natuur op het eiland. Naast toerisme staat het eiland namelijk bekend om natuur. Deze diversiteit kan je door de omvang van het eiland ideaal met de fiets ontdekken. Huur een fiets aan de boulevard en ontdek het eiland Kos. Een eiland dat regelmatig het fiets-eiland van Griekenland genoemd wordt. Ondanks de omvang van het eiland dat relatief vrij klein is vergeleken met de andere Griekse eilanden is er genoeg te doen en te beleven. Maar je kan vooral genieten van zon, zee en strand onder de Griekse zon.

Ontspannen in de thermen tijdens een last minute Kos

Heb je echt even complete ontspanning nodig? Een last minute Kos is zo geregeld en combineer dit vooral met een bezoekje aan de thermen van Kos. Op nog geen 15 kilometer afstand van de hoofdstad ligt een warmwaterbron genaamd Embros Thermae. Het warme water uit deze bron is constant 40 graden en zorgt ervoor dat al je spieren ontspannen. Door de natuurlijke zwavel die is toegevoegd aan het water heeft het zelfs een helende werking op de geest. Als je na je vakantie terugkomt van Kos ben je weer helemaal herboren. Voor je het weet kan je weer genieten van je werk en privé leven. Een bezoekje aan de thermen doet het altijd goed tijdens een vakantie naar Kos.

Ga terug in de geschiedenis tijdens een vakantie naar Kos

Een last minute Kos zonder historie? Eigenlijk is dit niet mogelijk want er is in de geschiedenis veel bijzonders gebeurd in Kos. Asklepion lijkt een simpel ziekenhuis alleen is dit ziekenhuis al 2000 jaar oud en opgericht door Hippocrates. Natuurlijk is dit nu niet meer zichtbaar en is het ziekenhuis flink verbouwd. Maar de resten van het oude ziekenhuis zijn nog steeds te bezichtigen. In het centrum van Kos stad is nog steeds de boom te vinden waaronder Hippocrates geneeskunde gaf aan zijn leerlingen. Het is tevens de oudste boom van de wereld. Naast het geboorte-eiland van Hippocrates kan je een bezoek brengen aan Casa Romana in Kos Stad. Hier kan je een kijkje nemen in de wereld van de Romeinen. Hoe hebben de Romeinen in Kos stad geleefd en hoe zag de wereld er toen uit? Je ontdekt het allemaal tijdens een last minute Kos.

Ontdek het authentieke Griekse leven in Kos

Soms wil je even al het toerisme achter je laten en meer zien van de lokale bevolking. Met een last minute Kos kan je als je er de tijd voorneemt kennis maken met de lokale bevolking. Het echte Griekse leven kom je tegen in het dorpje Lagoudi. Een groot gedeelte van het dorpje is verkeersvrij, maar absoluut de moeite waard. Combineer dit eventueel met een bezoek aan Zia. Een dorpje midden in de fruitboomgaarden en de weelderige natuur van Kos. Bezoek ook eens de oude watermolen om echt het idee te krijgen dat je terug in de tijd gaat.

Last minute naar Kos boeken

Een last minute Kos boeken is snel geregeld en voor je het weet lig je op een lounge-bed onder de Griekse zon. Maak een keuze uit simpele hotels in Kos stad of luxe all inclusive resorts. De wereld ligt voor je open als je opzoek gaat naar een betaalbare last minute in Kos. Voor je het weet kan je genieten van het Griekse eten en uiteraard de Griekse wijn.

Last minute weerbericht Kos
14°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 75%
Windkracht: 4m/s NNW
Max 14 • Min 14
17°
Za
18°
Zo
18°
Ma
17°
Di
Weer in OpenWeatherMap