Last minute Spanje

last minute spanjeEen last minute Spanje is nog voor heel veel toeristen de ultieme vakantiebestemming. Spanje staat bekend om de gezellige boulevards, mooie costa’s en bovenal een ultieme strandvakantie. Een last minute naar Spanje is snel geboekt als je opzoek gaat naar een goedkope vakantie richting de zon. Naast een vakantie naar de zon kan je natuurlijk ook voor een citytrip naar Spanje. Madrid en Barcelona zijn twee voorbeelden van prachtsteden waar je een weekend kan doorbrengen. Zie je het op maandag even helemaal niet meer zitten in Nederland? Boek direct een last minute en vrijdagavond vlieg je vanuit je werk richting Barcelona voor een heerlijk weekend. Zodra je maandag terug komt op je werk heb je heel wat uit te leggen. Want hoe was jouw weekend met een vakantie Spanje?

Pak een voordelige zomervakantie met een last minute Spanje

Vanwege de financiën zit het er dit jaar niet in dat je op vakantie gaat. Maar heb je weleens gedacht aan een last minute Spanje? Spanje zit boordevol hoge kwaliteit hotels met ruimte zat tijdens het hoogseizoen. De hotels zitten vaak voor 90% vol, maar die 10% zien ze liever ook vol. Ze vullen het hotel dan liever tegen een extra lage prijs met een last minute Spanje. Boek nu direct een vlucht, hotel en transport naar je hotel voor een extreem lage prijs. Ineens blijkt je vakantiegeld wel voldoende te zijn naar een zonvakantie aan de Spaanse costa’s. Al je favoriete vakantiebestemmingen zijn tegen een extreem lage prijs te boeken dankzij goedkope aanbiedingen van de reisaanbieders naar Spanje.

Last minute Spanje richting Barcelona

Barcelona is een gedroomde stad voor vele. Een last minute Barcelona is dan ook absoluut populair te noemen. De gedroomde stad heeft veel te bieden voor jong en oud. Het is een combinatie van een citytrip met zon, zee en strand. Als je even geen zin hebt in bezienswaardigheden dan trek je jezelf gewoon terug aan het strand of aan het zwembad midden op het dak van je hotel. Het is allemaal mogelijk als je een bezoek brengt aan de stad van Gaudí. Gaudí’s meesterwerken zijn dan ook vol op door de stad verspreid. Wandelend door de stad maak je kennis met al zijn bouwwerken en kan je genieten van de pracht en praal. Heb je zin in authentiek Spaans eten met vermaak? Breng een bezoek aan de La Ramblas voor een drankje op het terras of heerlijke Spaanse tapas. Ondertussen wordt je vermaakt door straatartiesten die hun best doen om gezelligheid te brengen in Barcelona. Met een last minute Spanje sta je direct in de bruisende stad Barcelona voor een heerlijke vakantie vol cultuur en misschien een beetje zon, zee en strand.

Last minute Spanje naar de Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn al jaren een beroemde winterbestemming. Het hele jaar door is het hier gemiddeld 26 graden en zelfs in de wintermaanden kan je aan het strand liggen. Een vakantie Spanje richting de eilanden voor de kust van Afrika is dus geen slecht idee. Geniet van de zon en maak een keuze uit bekende eilanden zoals Lanzarote en Gran Canaria. Met een last minute reis naar Spanje is een vakantie naar de Canarische eilanden zelfs in het hoogseizoen extra voordelig. Pak je rugzak alvast in en vertrek deze week nog naar de zon. Zelfs als het hartje winter is kan je hier nog van een strandvakantie genieten. Uiteraard kan je direct genieten van de Spaanse cultuur die prima te combineren is met een vakantie naar Ibiza. Voor je het weet geniet je van een echte Spaanse cocktail.

Op de camping in Spanje

In Spanje zijn er veel campings te vinden. Boek bijvoorbeeld een camping aan de kust in regio’s zoals Costa Brava, Costa del Sol en de Costa Dorada.
Beleef het ultieme vakantiegevoel met uw gezin op een camping in Spanje. Lekker buiten bezig zijn in de natuur en genieten van alle outdoor activiteiten en de zeer uitgebreide zwembaden.