Last minute Italië

italieLast minute naar Italië het land met zon, zee, strand, maar vooral veel bijzondere plaatsen. Er is geen enkele stad of provincie die je niet weet te boeien. Van de grote wereldsteden als Milaan en Rome tot provinciale dorpjes in Toscane. Een vakantie naar  Italië kan voor een citytrip van een weekend tot een paar weken. Tijdens de zomermaanden tot in de winter het kan allemaal als je een last minute Italië boekt. De gepassioneerde Italianen zorgen voor een gastvrij verblijf met heerlijke verse pasta en indrukwekkende oude gebouwen. Ben je een liefhebber van wijn? In bijna het complete land wordt er wijn verbouwd en kan je terecht om kennis te maken met de Italiaanse wijnen. Leer meer over de wijnen en de manier waarop ze gemaakt worden tijdens een last minute Italië.

Winkelen tijdens een last minute Italië

Ben je een liefhebber van shoppen? Italië is met recht een land vol mode en winkels. Winkelliefhebbers kunnen terecht in grote steden als Rome, Milaan, Florence en Venetië om uren door te brengen in de smalle winkelstraten. Maar een last minute Italië is natuurlijk ook perfect voor een zon, zee en strand vakantie. Dit kan natuurlijk in het noorden van het land, maar ook in het zuidelijkste puntje van de laars. Bij het Gardameer heb je vaak een prachtig uitzicht, maar helaas is het weer er niet altijd perfect. Vertrek je naar het zuidelijke puntje van de laars? Dan is de kans groot dat je kan genieten van hoge tempraturen en een garantie voor de zon tijdens de warme zomermaanden. Kortom het is allemaal mogelijk als je een last minute Italië boekt.

Last minute Italië naar de grote steden

Een citytrip naar Italië? Het is bijna lastig om een keuze te maken door het grote aanbod aan prachtige oude grote steden. Rome, Milaan, Venetië het zijn stuk voor stuk steden die eigenlijk iedereen een keer gezien moet hebben. Wil je dit weekend er even lekker tussenuit? Je kan op vrijdagavond nog op het vliegveld staan met een last minute Italië. Voor je het weet sta je midden in de grote steden die je werkelijk alles te bieden hebben. Op donderdag kan je al gaan kijken of er een leuke last minute te vinden is voor een citytrip naar Italië. Je kan direct na je werk op het vliegtuig stappen en zonder een weekend vrij te vragen op weg naar vakantie. Nu ben je er echt even tussenuit tijdens een tripje naar de Italiaanse zon. Ontdek grote wereldsteden als Rome met het Collosseum en de imposante gebouwen uit de Romeinse tijd. Combineer dit met shoppen in één van de grote modesteden van Europa. Winkelliefhebbers komen werkelijk niets tekort tijdens een bezoek aan Rome. Ben je toch liever meer bezig met winkelen? Milaan is de place to be voor een last minute Italië. Voor je het weet verblijf je in Italiaanse sferen in de modehoofdstad van Europa. Rome is helemaal niets bij deze prachtige stad in het noorden van Italië. Wil je toch liever een romantische sfeer? Een last minute naar Italië naar Venetië is zo geboekt en winkelen langs de kanalen is natuurlijk nog specialer.

Last minute Italië met zon, zee en strand

Zon, zee en strand dat willen we natuurlijk allemaal wel tijdens een last minute Italië. Gelukkig heeft Italië ook op dit vlak genoeg te bieden. Een weekje naar de zon is gegarandeerd tijdens een reis naar het zuiden van de laars. Of breng een bezoek aan het Italiaanse ex maffia eiland Sicillië. Een eiland met een prachtige geschiedenis, maar bovenal zon, zeen en strand. Met een last minute Italië vertrek je deze week nog naar het land van pasta en de zon!

Italie last minute weer
17°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 72%
Windkracht: 1m/s Z
Max 16 • Min 16
31°
Di
33°
Wo
35°
Do
29°
Vr
Weer in OpenWeatherMap