Last minute Parijs

parijsWil je er dit weekend echt even tussenuit? Dit gevoel hebben we allemaal weleens en vooral als je een moeizame week achter de rug hebt. Met een last minute Parijs boek je deze week nog een weekendje weg. Boek een luxe hotel bij de Eiffeltoren en geniet van een nieuwe omgeving en even een verfrissing. Voor je het weet geniet je van een heerlijk moment voor jezelf in de hoofdstad van Frankrijk. Ondanks dat je in slechts vijf uur rijden al in de hoofdstad staat bevind je jezelf direct in een andere wereld. Een wereld vol kunst, cultuur en prachtige oude gebouwen. Parijs behoort absoluut tot één van de mooiste steden in Europa. Een stad waar je de liefde kan voelen en een perfect weekend weg samen met jouw grote liefde. Helaas hangt hier vaak een prijskaartje aan bij de hotels in het centrum. Gelukkig kan je met een last minute Parijs toch nog voordelig op vakantie.

Last minute Parijs vol bezienswaardigheden

Last minute Parijs is een stad die je inpakt als het gaat om oude gebouwen. Natuurlijk is er de Eiffeltoren met zijn prachtige uitzicht over Parijs. In tegenstelling tot veel grote steden vraagt Parijs geen hoofdprijs om naar boven te gaan. Het enige nadeel is wel dat er vaak een lange wachtrij is, maar dit is wel de moeite waard. Boven op de Eiffeltoren kan je genieten van het mooiste uitzicht over de lichtjesstad. Bezoek de Eiffeltoren ook nog een keer in de avond om nog meer te genieten van het uitzicht. Naast de Eiffeltoren is er natuurlijk de Notre Dame die vooral bekend werd door de Disney film de klokkenluider van de Notre Dame. Gelukkig is het nog steeds een prachtig historisch bouwwerk die je eens gezien moet hebben. Bezoek natuurlijk ook een keer de Moulin Rouge van buiten. Vooral in de avond vormen de lichtjes een prachtig geheel. Als klap op de vuurpijl kan je afsluiten met de Sacré Coeur. Op de heuvel van Montmarte staat niet alleen een prachtig gebouw, maar heb je opnieuw een heerlijk uitzicht over Parijs.

Last minute Parijs als kunststad

Met een last minute Parijs ontdek je niet alleen een gewone hoofdstad, maar ook nog eens een echte kunststad. Als kunststad staat op nummer één natuurlijk het Louvre. Het Louvre is in een prachtig landhuis gebouwd en de ingang doet je natuurlijk direct denken aan de Davinci Code. Naast de films die er zijn opgenomen is het museum gigantisch groot. Het is zelfs zo groot dat het onmogelijk is om alles in één dag te zien. Je zal dus echt een keuze moeten maken. Wil je kunst zien? Dan kan je natuurlijk de Mona Lisa zien. Maar je kan ook naar speciale thema ruimtes waar je bijvoorbeeld kennis maakt met historie. Zo kan je in het Louvre een echte Mummy ontmoeten uit Egypte. Vergeet dus niet alleen Parijs als gewone stad te bezoeken, maar pak een musem als het Louvre mee tijdens je bezoek aan de lichtjesstad.

Last minute Parijs naar Disneyland

Een last minute Parijs kan je combineren met een bezoek naar Disneyland. Natuurlijk kan je ook een last minute naar het park zelf boeken, maar het is vaak voordeliger om een last minute Parijs te boeken. Op het internet kan je vervolgens tegen een extra voordelige prijs losse toegangskaarten voor het park kopen. Mocht je voor een langere periode naar Disneyland gaan dan is een abonnement voordeliger. Je hebt dan zelfs nog een excuus om nogmaals een last minute Parijs te boeken. Gewoon om weer even gebruik te maken van je abonnement in Disneyland Parijs.