Last minute Ibiza

ibizaLast minute Ibiza boek je direct online en voor je het weet verblijf je tussen de sterren. Geniet van de omgeving en één van de mooiste eilanden van Spanje. De magie van Ibiza heeft al diverse sterren getrokken, maar ook toeristen brengen graag een bezoekje. Het eiland ligt op ongeveer twee uur vliegen van Amsterdam en bestaat uit diverse luxe hotels. Ibiza staat vooral bekend om het bruisende uitgaangsleven. De grootste dj’s van de aarde spelen in de clubs op Ibiza. Dj’s als Armin van Buuren, Tiesto en Afrojack spelen allemaal live in de grote clubs van Ibiza. Ze spelen vaak meerdere dagen per week onder de Spaanse zon. Vlieg nu nog last minute Ibiza en je kan nog genieten van een heerlijke vakantie op Ibiza.

Last minute Ibiza vol bezienswaardigheden

Ibiza staat natuurlijk bekend om zon, zee en strand, maar heeft ook diverse bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Ibiza zonder bezoek aan de Necropolis Puig des Molins, dit is een bijzondere begraafplaats die op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. In grotten zijn meer dan 3500 graftombes gebouwd waarvan een gedeelte open is om te bezichtigen. Het is zelfs mogelijk om een speciale rondleiding te krijgen over de begraafplaats uit de Fenicische tijd. Naast de begraafplaats is een museum waar je nog meer opgravingen uit deze periode kan bewonderen. Op het eiland zijn ook tientallen grotten te vinden waarvan je een gedeelte kan bewonderen. In sommige grotten zoals de Cova des Vi zijn prachtige rotsschilderingen te zien die meer dan 2.000 jaar oud zijn. Met een last minute naar Ibiza sta je al snel midden in je eigen grot op Ibiza.

Diverse populaire badplaatsen met een last minute Ibiza

In Ibiza zijn diverse populaire badplaatsen te bezichtigen stuk voor stuk laten ze je genieten van een prachtige omgeving. Het water is kristalhelder blauw en de zandstranden liggen heerlijk comfortabel. Langs de lange stranden is vaak een gezellige boulevard gevestigd. Tijdens een last minute Ibiza verblijf je meestal in één van de luxe resorts. Als je een dagje lekker wil gaan winkelen dan is vanuit vrijwel iedere plaats Ibiza stad eenvoudig te bereiken. De stad heeft prachtige bezienswaardigheden, maar ook diverse uitgaansgelegenheden waar de grote dj’s ter aarde optreden. Met een last minute Ibiza kan je zelf ook verblijven in de omgeving van de hoofdstad. Voor je het weet sta je bij het podium van alle grote artiesten op het eiland. Kijk er niet gek van op als er naast je bij het podium een bekende Nederlander staat of één van de grote Amerikaanse sterren. Leonardo DiCaprio, Orlando Bloom en diverse andere grote sterren verblijven maar wat graag in Ibiza.

Last minute naar Ibiza boeken

Een last minute Ibiza boeken kan eigenlijk het hele jaar door. Het is wel een echte zomerbestemming en in de winter sluiten de meeste restaurants en bars. Mocht je het echte Ibiza willen ervaren dan kan je het beste van mei tot en met september boeken. Vooral tijdens het hoogseizoen bruist het nachtleven zoals dit alleen op partyeiland Ibiza kan. Natuurlijk kan je ook gewoon de agenda van grote nachtclubs in de gaten houden om te kijken wanneer jouw held naar Ibiza komt. Vaak wordt dit al ver van te voren aangekondigd zodat je alleen nog een last minute Ibiza hoeft te boeken. Vooral in Pacha Ibiza bruist het tijdens de zomermaanden. Of wat dacht je van een villa huren Ibiza? Diverse hotels liggen vlak bij het hotel zodat je er alleen nog hoeft heen te wandelen. Een last minute Ibiza boeken is natuurlijk zo geregeld zodra je de kalender hebt bekeken. Uiteraard kan je ook gewoon een vakantie boeken voor zon, zee en strand!

Last minute weer Ibiza
15°
onbewolkt
Luchtvochtigheid: 83%
Windkracht: 3m/s WZW
Max 16 • Min 15
20°
Zo
16°
Ma
16°
Di
17°
Wo
Weer in OpenWeatherMap