Leuke plekken om te bezoeken als je op vakantie gaat naar Uganda

Als je op vakantie gaat naar Uganda zijn er ontzettend veel leuke plekken om te bezoeken. Wij informeren je graag over enkele leuke plekken om te bezoeken als je op vakantie gaat naar Uganda.

Safari rondreis
Als je naar Uganda gaat, dan heb je waarschijnlijk al nagedacht over een safari rondreis. Een safari rondreis is echt onmisbaar als je in dit prachtige land bent. Maak kennis met de bijzondere dieren en landschappen van dit land. Tijgers, leeuwen en gorilla’s kom je tegen als je in dit bijzondere land bent.

Bezoek Royal van Zanten Uganda
Als je in Uganda bent, is het zeker waard om een bezoekje te brengen aan Royal van Zanten Uganda. Zij houden zich bezig met het veredelen van planten en bloemen en zorgen erop deze manier voor dat de beste kwaliteiten van een bloem of plant met elkaar gemengd wordt. Dit noem je veredeling. Op deze manier kan er een superieur ras gecreëerd worden. Tijdens een bezoek aan dit bedrijf kun je kennis maken met dit specialistisch vak. Je zult hier bijvoorbeeld te horen krijgen dat veredeling soms wel jaren in beslag kan nemen totdat het beoogde resultaat is bereikt.

Queen Elizabeth national park
Als je in Uganda bent, is het zeker aan te raden om een bezoekje te brengen aan dit prachtige park. Olifanten, buffels en nijlpaarden zullen je verwelkomen in hun leefgebied. Je hebt de mogelijkheid om een boottocht te maken zodat je de dieren mooi van dichtbij kunt zien. Sta oog in oog met herten en bekijk de vele bijzondere vogelsoorten. In dit park is het zeker leuk om een fotocamera bij je te hebben zodat je alle prachtige wilde dieren kunt vastleggen. Een ervaring die je ook zonder foto’s niet snel zult vergeten.